• Magyar
  • English
Sajtóközlemények RSS feed

MARGARÉTA Kártyamenedzsment

Általános Kártyamenedzsment Keretrendszer Fejlesztése projekt

A Noreg Kft. 2009-ben támogatást nyert a Közép-magyarországi Operatív Program pályázatán, amelynek keretében kifejleszette a MARGARÉTA terméket.

"Legjobb Magyar Innováció 2010" IT biztonsági díj

A Noreg Kft. saját fejlesztésű Margaréta kártyamenedzsment rendszerének ítélte a „Legjobb Magyar Innováció 2010” díjat az ITBN konferencia független, szakmai zsűrije.

MARGARÉTA kártyamenedzsment prezentáció

A biztributor IT biztonsági nap 2012 rendezvényen Makádi Zsolt a MARGARÉTA vezető fejlesztője tartott előadást.

Az előadás rövid tartalma: Egy PKI rendszer (Public Key Infrastructure) használatával az informatikai környezet és az egyre terjedő adatátviteli rendszerek úgy tehetők biztonságossá, hogy kezelésük továbbra is egyszerű marad. Egyetlen chipkártyát használhatunk belépésre, valamint dokumentumok és tranzakciók hiteles aláírására. A MARGARÉTA abban segít, hogy egy egységes menedzsmentrendszer kiépítésével mind a tanúsítványok, mind a kulcstároló eszközök teljes életciklusa biztonságos és költséghatékony módon kezelhető legyen. A MARGARÉTA a kártyák rendszerbe vételétől kezdve a kibocsátáson át, a kártyaprofil kezeléstől a riportok készítéséig minden funkciót biztosít, amelyre egy nagyvállalati környezetben szükség van.

Makádi Zsolt (Noreg): Kulcshordozó eszközök hatékony üzemeltetése, Margaréta kártyamenedzsment from biztributor on Vimeo.