• Magyar
  • English
Sajtóközlemények RSS feed

Margaréta sajtómegjelenések

PIACON A MARGARÉTA APPLIANCE

 Appliace-ként is kapható a Margaréta kártyamenedzsment rendszer - 2013. június 24.

Néhány évvel a MARGARÉTA káryamenedzsment eszköz piacra dobása után elkészült a termék appliance változata.

http://www.bitport.hu/biztonsag/appliace-kent-is-kaphato-a-margareta-kartyamenedzsment-rendszer

 

Elkészült a MARGARÉTA Appliance kártyamenedzsment megoldás - 2013. június 19.

http://www.itbusiness.hu/Fooldal/hirek/ict_n/Margareta_Aplliance.html

 

Lezárták a MARGARÉTA rendszer fejlesztését - 2013. június 19.

A Noreg Kft.befejezte a MARGARÉTA Appliance megoldás fejlesztését, amely egy kártyamenedzsmenthez szükséges hardvert, operációs rendszert, adatbázist, alkalmazást és az adatok védelmét biztosító HSM megoldást tartalmaz.

http://biztonsagpiac.hu/lezartak-a-margareta-rendszer-fejleszteset

  

SZAKMAI ELISMERÉS: INNOVÁCIÓS DÍJ

A Noreg Kft. saját fejlesztésű Margaréta kártyamenedzsment rendszerének ítélte a „Legjobb Magyar Innováció 2010” díjat az ITBN konferencia független, szakmai zsűrije.

ITBN: a Margaréta kártyamenedzsment lett a „Legjobb magyar innováció" - 2010. október 1.

A Noreg Kft. saját fejlesztésű Margaréta kártyamenedzsment rendszerének ítélte a „Legjobb Magyar Innováció 2010” díjat az ITBN konferencia független, szakmai zsűrije.
http://computerworld.hu/itbn-a-margareta-kartyamendzsment-lett-a-legjobb-magyar-innovacio.html

A Noreg Kft. Margaréta kártyamenedzsment rendszere nyerte a "Legjobb Magyar Innováció 2010" IT biztonsági díjat  - 2010. szeptember 30.

A Noreg, az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője az egyre szélesebb körben használt PKI (Public Key Infrastructure) rendszerek egyik legnagyobb kihívására, a kártyák menedzselésére nyújt megoldást legújabb fejlesztésével.
http://gazdasag.hirfal.hu/a_noreg_kft_margareta_kartyamendzsment_rendszere_nyerte_a_legjobb_magyar_innovacio_2010_it_biztonsagi_dijat-3466137.html

A Noreg Kft. Margaréta kártyamenedzsment rendszere nyerte a „Legjobb Magyar Innováció 2010” IT-biztonsági díjat - 2010. szeptember 30.

A MARGARÉTA nem csak automatizálja a manuális folyamatokat, de segítségével a legszigorúbb compliance előírásoknak megfelelően üzemeltethetők a PKI rendszerek.
http://www.orientpress.hu/72514/RSS

A Noreg Kft. Margaréta kártyamenedzsment rendszere nyerte a "Legjobb Magyar Innováció 2010" IT-biztonsági díjat - 2010. szeptember 30.

A Noreg Kft. saját fejlesztésű Margaréta kártyamenedzsment rendszerének ítélte a "Legjobb Magyar Innováció 2010" díjat az év legnagyobb IT-biztonsági eseményeként számon tartott ITBN konferencia független, szakmai zsűrije.
http://www.tesztpad.hu/tpad_noreg_legjobb_magyar_innovacio_2010.html

 

PIACON A NOREG MARGARÉTA

2010. szeptember 22-én bejelentésre került, hogy a Közép-magyarországi Operatív Program pályázati támogatásának hozzájárulásával fejlesztett saját Margaréta kártyamenedzsment rendszer napokon belül elérhető lesz a hazai piacon, az első bemutatásra az ITBN IT-biztonsági konferencián kerül sor.

Nagyobb biztonság és átláthatóbb rendszer, csökkenő költségek mellett - 2010. szeptember 22.

A Noreg Kft. bejelentette, hogy a Közép-magyarországi Operatív Program pályázati támogatásának hozzájárulásával fejlesztett saját Margaréta kártyamenedzsment rendszere mostantól elérhető a hazai piacon.
http://techline.hu/hirek/20100922_noreg.aspx

Kivirágzott a Margaréta - nagyobb biztonság és átláthatóbb rendszer csökkenő költségek mellett - 2010. szeptember 22.

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője szerint Magyarországon az elmúlt egy-két évben a megváltozott gazdasági helyzet, illetve a jogszabályi változások miatt is egyre több vállalat figyel oda az információ biztonságára és mind többen kezdik alkalmazni a nyilvános kulcsú infrastruktúrára alapozott biztonsági megoldásokat.
http://www.kozerdeku-hirdetmenyek.hu/hirdetmenyek/2010/szeptember/noreg.html

Elkészült a Noreg kártyamenedzsment rendszere - 2010. szeptember 23.

A MARGARÉTA a jövő heti ITBN 2010 konferencián mutatkozik be a szélesebb közönség előtt.
http://computerworld.hu/megreformalt-kartyamenedzsment.html
http://biztonsagportal.hu/megreformalt-kartyamenedzsment.html

Magyar piacra magyar PKI-rendszert! - 2010. szeptember 23.

A Noreg Kft. fejlesztette Margaréta kártyamenedzsment rendszer mostantól elérhető a hazai piacon.
http://infodebrecen.hu/hirek/helyi_hirek/magyar_piacra_magyar_pki-rendszert/

Megjelent a Margaréta kártyamenedzsment rendszer - 2010. szeptember 23.

A MARGARÉTA, amelyet a Noreg a Közép-magyarországi Operatív Program pályázati támogatásának hozzájárulásával, saját szellemi alkotásaként fejlesztett ki, a PKI rendszerrel rendelkező vállalatok egyik legnagyobb kihívására, a belépő és egyéb, hozzáférésre és azonosításra szolgáló kártyák felügyeletére nyújt megoldást, mivel a rendszerbe vételtől kezdve a kibocsátáson át, a kártyaprofil kezeléstől a riportok készítéséig minden funkciót biztosít, melyre egy nagyvállalati környezetben szükség van.
http://www.itbusiness.hu/hirek/legfrissebb/itst_100923.html

Új kártyamenedzsment a Noregtől - 2010. szeptember 23.

A MARGARÉTÁ-val szinta azonnal kezelhetőek a chipkártyák, a legszigorúbb irányelvek mellett is.
http://nonstopuzlet.hu/j-kartyamenedzsment-a-noregtol-20100923.html

Magyar piacra magyar PKI-rendszert! - 2010. szeptember 23.

PKI rendszereket alapvetően a fokozott biztonsági igény miatt építenek ki a vállalatok, a vállalat mérettől függetlenül. Ha egy munkatárs otthon felejti vagy elveszíti a kártyáját, hosszabb időre kieshet a munkából, nem fér hozzá azokhoz a rendszerekhez, amihez jogosultsága van, vagy éppen be sem jut az épületbe.
http://terminal.hu/Hirek/Biztonsag/Bejegyzes/63171

PKI a munkafolyamatokban – kártyamenedzsment rendszer az információbiztonság szakértőjétől - 2010. szeptember 26.

A MARGARÉTA a PKI rendszerrel rendelkező vállalatok egyik legnagyobb kihívására, a kártya menedzselésre nyújt megoldást, mivel a kártyák rendszerbe vételétől kezdve a kibocsátáson át, a kártyaprofil kezeléstől a riportok készítéséig minden funkciót biztosít, melyre egy nagyvállalati környezetben szükség van.
http://docuworld.hu/index.php?p=news&newsid=735

  

BEJELENTÉS: ZAJLIK A NOREG MARGARÉTA FEJLESZTÉSE

2010 márciusában az évértékelő sajtótájékoztatóval egybekötve került bejelentésre, hogy a Noreg Kft. a Közép-magyarországi Operatív Program támogatásával saját kártyamenedzsment rendszer fejlesztésbe kezd.

A válság ellenére keresettek az IT biztonsági megoldások - 2010. március 23.

A Noreg sikeres évet zárt, ami azt is jelzi, hogy az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások jelentősége a válság ellenére is egyre növekszik a hazai cégek és szervezetek működésében. Idén egy tavaly tavasszal megkezdett fejlesztésből is valós termék válik: ez a Margaréta PKI kártyamenedzsment megoldás, amely nagyvállalatok számára is ideális lehet.
http://www.bitport.hu/biztonsag/a-noreg-szerint-valsagfueggetlen-a-biztonsag

 

TECHNOLÓGIAI INFORMÁCIÓK

A termékkel kapcsolatos első technikai jellegű információk a 2010. június 24-i technológiai sajtóesemény keretében kerültek ismertetésre.

Noreg MARGARÉTA: hazai fejlesztésű kártyamenedzser rendszer - 2010. június 24.

Június 24-én sajtótájékoztató keretében mutatta be saját fejlesztésű, Margaréta kártyamenedzser rendszerét a Noreg Kft. A MARGARÉTA teljes mértékben a hazai piacra optimalizált termék, magyar nyelvű kezelőfelülettel, ami egy ekkora rendszer bevezetésénél igen nagy hangsúlyt kaphat egy hazai vállalat esetében.
http://hirek.prim.hu/cikk/78255/