Nemzetközi elismerés a Noregnek

A BID díját Vadász Pál vette át Párizsban

A Noreg az idei International World Quality Commitment Award nyertese. A díjat Vadász Pál, a cég tulajdonosa vette át október 25-én, Párizsban, a Hyatt Regency Paris Etoile-ban.  Az elismerést minden évben a résztvevő 74 ország egy minőségben kiemelkedő, valamint innovációban is magas színvonalat képviselő vállalata kapja.

Budapest, 2014. október 28. – A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértőjét díjazták a 2014-es World Quality Commitment Award október 25-ei eseményén, a BID (Business Iniciative Directors) nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján. Az elismerés alapja olyan, a vállalati teljesítményt nagyrészt meghatározó tényezők voltak többek között, mint a vásárlói elégedettség, a kommunikációs stratégia, a humánerőforrás, a tervezési és döntési folyamatok, a pénzügyi mérleg és az üzleti eredmény. A korábbi évek nyertesei között található az amerikai Walmart, az ING Csoport, a Tata, az Alcoa, valamint a Kaspersky is.

„Ez az elismerés egy újabb pozitív visszajelzés, ami megerősít minket abban, hogy megfelelő úton járunk, ráadásul támogatja a nemzetközi piacra lépésünket is” – mondta Vadász Pál.

„Az innováció fontos szempont volt a kiválasztásnál, és a Noreg eddigi innovatív munkájának zászlóshajója a saját fejlesztésű kártyamenedzsment rendszerünk, a MARGARÉTA, amit a párizsi előadás során külföldi nagyvállalatok is megismerhettek” – fűzte hozzá Dr. Kőrös Zsolt, a Noreg ügyvezetőigazgatója.

A Noregről

A Noreg az információbiztonsági technológiák egyik hazai szakértőjeként nyújt költséghatékony és személyre szabott megoldásokat 1998 óta. Security coach-ként szakmai tudása és tapasztalata legjavával biztosítja a folyamatos és biztonságos üzletmenetet partnerei, köztük a hazai pénzügyi, távközlési, ipari és kereskedelmi szektor vezető vállalatai számára.

Szepes Zsolt

mobil: 70 360 7555