• Magyar
  • English
Sajtóközlemények RSS feed

A Noreg Kft. 2008-ban az IBM Év Üzleti Partnere lett

  • Az IBM a Noreg IT-biztonsági szakértelmét és 2008-ban elért kiemelkedő teljesítményét díjazta

Budapest, 2009. március 31. – A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője másfél éves partnerség után nyerte el az „IBM Év Üzleti Partnere” díjat, amelyet Dr. Paál Péter, az IBM vezérigazgatója adott át a 2009. februárjában megrendezett IBM kick-off partner rendezvényen. Az IBM az általa 2006-ban felvásárolt ISS (Internet Security Systems) biztonsági megoldásaival kapcsolatos kiemelkedő szaktudásáért és 2008-ban elért kiemelkedő teljesítményéért jutalmazta a Noreg Kft-t.

„Az IBM Év Üzleti Partnere díj valódi érteket jelent számunkra. Egyszerre tükrözi a másfél éve kialakított kiváló partnerkapcsolati együttműködést az IBM-mel, és az IBM elismerését szaktudásunkkal és az IT-biztonsági területen szerzett tapasztalatunkkal kapcsolatban” – mondta Dr. Kőrös Zsolt, a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. A Noreg Kft. fennállása, 1998 óta foglalkozik az ISS technológiáival, a behatolás-detektálás és egyéb megelőző jellegű vállalati biztonsági szoftvermegoldások területén, és az ISS vállalat kizárólagos hazai disztribútora volt 2006. szeptemberéig, amikor az IBM felvásárolta. Ezért különösen büszkék vagyunk arra, hogy az IBM a felvásárlást követően is elismeri szakértői munkánkat” – tett hozzá Dr. Kőrös Zsolt.

Az IBM Legjobb Üzleti Partnere kitüntetést az IBM évente kiosztja partnerei számára. A díjakat a partnerek többek között portfolió bővítésért, egy-egy jelentősebb projekt vagy üzlet kivitelezéséért, egy-egy területen kiemelkedő szakmai hozzáadott értékéért illetve egész éves teljesítésükért kaphatják meg.

 

A Noreg Kft.

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője. Az 1998-ban alakult vállalat száz százalékban a Montana Zrt. tulajdonában van. A Noreg módszertan alapján személyre szabott, költséghatékony védelemi megoldásokkal biztosítja ügyfelei számára a folyamatos, zökkenőmentes üzletmenetet. Ügyfelei között szerepelnek a hazai pénzügyi, távközlési, államigazgatási valamint ipari és kereskedelmi szektor vezető vállalatai is.

 

Sajtókapcsolat:

Morpho Communications
Jekler Rudolf
tel.: 488 0255
mobil: 20 967 5565
e-mail: jekler [dot] rudolfatmorpho [dot] hu