• Magyar
  • English
Sajtóközlemények RSS feed

A Noreg Kft. is csatlakozott a HP Software Business Partner Programjához

  • A Noreg Kft. csatlakozott a HP Software Business Partner Programjához, így a két vállalat a jövőben együttműködik a személyazonosság-kezelés és az előírásoknak való megfelelés (compliance) területén.

Budapest, 2007. január 18.: A Noreg Kft. és a HP Magyarország bejelentették együttműködési megállapodásukat, így a két vállalat a HP Software Business Partner Program keretében a személyazonosság-kezelés és a különböző előírásoknak való megfelelés területein szorosan együttműködik a jövőben.

Napjainkban az egyre összetettebb vállalati rendszereket az informatikai vezetőknek úgy kell biztonságosan felügyelniük, hogy közben az üzletmenet zavartalan kiszolgálása mellett a meghatározott költségkeretet nem léphetik át. A HP BTO (Business Technology Optimization) üzleti technológiákat optimalizáló szoftver megoldásai az IT működés minden területét lefedik, és segítenek megfelelni a teljes szervezetre kiterjedő üzleti kihívásoknak. A Noreg Kft. ezért döntött úgy, hogy kínálatát tovább bővíti a HP Software személyazonosság-kezelés és a megfelelés-kezelés megoldásaival.

„A Noreg Kft. a hazai IT szektor speciális információbiztonsági területén tevékenykedik, ezért tartjuk fontosnak a velük való együttműködést” – mondta Bukits Róbert, a HP Magyarország szoftver üzletág igazgatója. „Mivel rendelkeznek jogosultságkezelési és szabályozáskezelési tapasztalatokkal, jól illeszkednek a HP Software profiljához. Az együttműködés során főként a jogosultság menedzsment és a megfelelés menedzsment területére fókuszálunk, építve a Noreg Kft. széles körű audit és biztonsági szolgáltatási tapasztalataira” – tette hozzá Bukits Róbert.

„A most kötött együttműködési szerződés révén a Noreg Kft. a HP hivatalos szoftver partnere lett, amely nem csak mindkét fél, hanem az ügyfelek számára is számos előnnyel jár” – mondta dr. Kőrös Zsolt a Noreg Kft. ügyvezető igazgatója. „A HP által gyártott, világszerte elismert HP Software felügyeleti megoldásokkal bővítettük termékkínálatunkat, szakembereink pedig felkészülten várják ügyfeleink érdeklődését. A személyazonosság-kezelés területén szakértő kollégáink természetesen rendelkeznek a szükséges Accredited Integration Specialist (AIS) – Identity Management minősítéssel” – tette hozzá dr. Kőrös Zsolt.

Az együttműködés területei

A Noreg Kft. és a HP Magyarország a személyazonosság-kezelés és a megfelelés-kezelés területein működik együtt a jövőben.

A HP Identity Management támogatja az üzleti és IT kihívásoknak való megfelelést, hiszen központilag kezeli a személyazonosság teljes életciklusát a vállalaton belül és vállalatok között egyaránt, valamint az IT erőforrások kiosztásától kezdve a hozzáférés megteremtéséig átfogó megoldást nyújt. A személyazonosság és a webes hozzáférés kezelésével a vállalat biztonságossá és rugalmassá válik. A nagymértékű automatizálásnak és a sokoldalú önkiszolgálási lehetőségeknek köszönhetően jelentősen csökkenthető az üzemeltetés terhét valamint a vállalat képes lesz a változások gyors és hatékony kezelésére. A megoldás az egész személyazonosság-kezelésre kiterjedő auditálási funkcióval is rendelkezik.

A HP Compliance Manager segíti az üzleti folyamatok, és az azokat támogató alkalmazások és IT szolgáltatások állapotának feltérképezését. Folyamatosan monitorozza a belső kontroll paramétereit a kulcsfontosságú üzleti folyamatoknak, az ezeket támogató alkalmazásoknak és az alattuk elhelyezkedő infrastruktúrának. Használatával csökkenthetőek az IT-költségek, optimalizálható az informatikai erőforrás-kiosztás és minimalizálható az üzleti kockázat, amely összességében az üzletmenet teljesítményének javulásához vezet.

A HP Magyarország

A HP technológia megoldásokat szállít világszerte az egyéni, üzleti és intézményi ügyfeleknek. A cég kínálata átfogja az informatikai infrastruktúrát, a globális szolgáltatásokat, az üzleti és az otthoni számítástechnikát, a képalkotást és a nyomtatást. A 2006. október 31.-én zárult, négy egymást követő pénzügyi negyedévében a HP összbevétele elérte a 91,7 milliárd dollárt. A HP-ről (NYSE, Nasdaq: HPQ) további információ található a www.hp.com weboldalon.

 

A Noreg Kft.

A Noreg Kft. az információbiztonsági technológiák és szolgáltatások egyik hazai szakértője. Az 1998-ban alakult vállalat száz százalékban a Montana Zrt. tulajdonában van. A Noreg módszertan alapján személyre szabott, költséghatékony védelemi megoldásokkal biztosítja ügyfelei számára a folyamatos, zökkenőmentes üzletmenetet. Ügyfelei között szerepelnek a hazai pénzügyi, távközlési, államigazgatási valamint ipari és kereskedelmi szektor vezető vállalatai is.


Sajtókapcsolat:

Morpho Communications
Pósa Gabriella
tel.: 488 0255
mobil: 30 200 9033
e-mail: posa [dot] gabriellaatmorpho [dot] hu