Újabb Certified Ethical Hacker minősítéssel bővült a Noreg Kft. szakértői csapata

Budapest, 2010. október 14. - A vállalati IT‑rendszerek egyre nagyobbak és egyre bonyolultabbak lesznek, amivel párhuzamosan a vállalati adatok veszélyeztetettsége is nő. Egy etikus hacker a külső támadó szemével látja a vállalati rendszerek gyenge pontjait, így független szakértőként a leghatékonyabb megoldást tudja kínálni a felmerülő problémákra. Az etikus hackelés nem csupán naprakész szakértői tudást, de megfelelően biztonságos vállalati hátteret is megkövetel.

A Noreg Információvédelmi Kft.‑nél már több IT szakértő is rendelkezik Certified Ethical Hacker (CEH) minősítéssel. A Certified Ethical Hacker egy szimulált támadás során biztonságosan feltérképezi a vállalat informatikai rendszerének gyenge pontjait, és az ügyfélnek már a konkrét sérülékenységi pontokra ad megoldási javaslatokat.

A CEH minősítés a világ bármely intézményénél bizonyítja, hogy a minősítéssel rendelkező szakember megfelelő tudással és tapasztalattal bír a hálózatok és számítógépek biztonsági réseinek tesztelése és ezek kivédése terén. A minősítést megszerzett szakembereknek írásban kell nyilatkozatot tenniük arra, hogy a megszerzett tudást kizárólag etikus célokra használhatják fel, a CEH minősítést pedig kétévente meg kell újítaniuk.

Bővebb információ a Noreg Kft. szakmai minősítéseiről:
Az új szakmai minősítésekkel teljessé vált a Noreg Kft. átfogó IT-biztonsági kompetenciája