MARGARÉTA

a kártyamenedzsment

Jelszó és azonosító nélkül már a legalapvetőbb munkafolyamatokat sem lehet elvégezni irodai környezetben. Azonosításra számos más esetben is szükség lehet, már a kapun történő belépéskor, amikor belépőkártya igazolja a jogosultságot. Ezek azonban csak a biztonságos hozzáférés és adatkezelés legelső lépcsőfokai. Elengedhetetlen az identitás ellenőrzése, illetve adatok tikosítása, valamint az ezt elvégző rendszerek kezelése többek között elektronikus levelezés, dokumentumok elérése, fizikai belépés, érzékeny adatok kezelése, vagy bankolás során.

Hatékony

A Margaréta smart kártyák, tokenek és tanúsítványok egységes adminisztrációját biztosítja egyszerűen, bárhonnan, bármikor. Böngészőn kívül semmilyen alkalmazás telepítésére sincs szükség!

Rugalmas

A Margaréta rendszerét  testre szabhatja, a felületet és a modulokat pedig vállalata igényeihez igazodva alakíthatja ki. A Margaréta igény szerint bővíthető, akár több tízezer kártya kezelésére is alkalmas.

Biztonságos

A Margaréta megoldás megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is, az érzékeny adatokat titkosítva tárolja.

Integrálható

A Margaréta könnyen összeköthető a meglévő HR rendszerével, vállalati címtárával vagy egyéb vállalati alkalmazásaival, de egyszerűen importálhatja meglévő PKI rendszereinek adatait is.

Nyomon követhető

A Margarétában kezelt folyamatok átláthatóak, a rendszer valamennyi tevékenységet és eseményt naplóz, amelyből különböző riportok/kimutatások készíthetők.

Támogatás

A Margaréta megoldáshoz magyar nyelvű telefonos támogatást nyújtunk.

TALÁLKOZZUNK!
Név*:
Cégnév:
Telefonszám:
Tárgy*:
Üzenet*:

MEGBÍZÁSAINK

A Noreg MARGARÉTA kártyamenedzsment rendszerét vezett be a világ 39 országában közel 4000 embert foglalkoztató Euronet.

A megoldás bevezetése azért vált szükségessé, mert a smart kártyák kiosztása és az azokhoz tartozó tanúsítványok kezelése korábban manuálisan történt, amely jelentős erőforrásokat igényelt.

„Olyan megoldást kerestünk, amely költséghatékony, rugalmas, igény szerint módosítható, megfelel a szigorú biztonsági követelményeknek és a lehető legkönnyebben illeszthető a meglévő informatikai infrastruktúránkba. A Noreg megoldása támogatja a jelenleg meglévő tanúsítvány kiadó megoldásunkat, ráadásul a felület és a teljes adminisztráció elérhető angol nyelven is, így a világ több országában is tudjuk használni, akár helyi támogató szervezet nélkül” – mondta Valádi Zoltán, az Euronet Worldwide EFT Security managere.

Termékismertető

Bővebb információért a termékről kattintson a letöltés gombra

 

A Noreg Információvédelmi Kft. külpiacra lép Margaréta kártya menedzsment megoldásával - sajtóközlemény

MARGARÉTA termékismertető letöltés

Sajtóközlemény - GOP-2105-3.3.4 letöltés

A Noreg Információvédelmi Kft. számára kiemelt fontosságú cél az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Ennek érdekében a Noreg Információvédelmi Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, emellett megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.