MARGARÉTA

cloud

A mobilitás terjedésével alapvető felhasználói igény, hogy az emailek és más, elektronikusan tárolt információk a világ bármely pontjáról, a nap bármely pillanatában elérhetőek legyenek függetlenül attól, hogy az a védett belső hálózati rendszerben vagy valamelyik felhőszolgáltatónál található. A mobilitás szabadsága azonban csak kellő biztonsági intézkedések mellett élvezhető, ebben a környezetben is elengedhetetlen a felhasználó azonosítása és a tárolt adatok bizalmasságának védelme. Változó és egyre nyitottabb környezetben, az új technológiákhoz alkalmazkodva kell megvalósítani a hagyományos rendszereknél már megszokott biztonsági szintet. A Margaréta Cloud és Mobil App segítségével mobil eszközökre is igényelhetők tanúsítványok, ezzel lehetővé téve az e-mailek és az elektronikusan tárolt információk biztonságos elérését.

Rugalmas

A Margaréta Cloud rugalmasan alakítható: futtatható felhő szolgáltatónál, kialakítható privát felhő szolgáltatásként, illetve on-premise változatban is telepíthető. Az alkalmazott technológia biztosítja a különböző lehetőségek közötti átjárhatóságot.

Biztonságos

A Margaréta Cloud megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is, számos beépített funkció biztosítja az érzékeny adatok bizalmasságát.

Támogatás

A MARGARÉTA termékcsalád minden komponenséhez magyar és angol nyelvű telefonos és helyszíni támogatást nyújtunk.

Könnyen kezelhető

A Margaréta Cloud a végfelhasználók számára könnyen kezelhető, intuitív, letisztult felületet biztosít minden platformon. A fontos funkciók néhány gombnyomásra elérhetőek, a felhasználótól minimális interakciót igényelnek.

Platform független

A Margaréta Cloud központi komponense privát vagy nyilvános felhőben futtatva biztosítja a platformfüggetlenséget, míg felhasználói oldalon valamennyi elterjedt böngésző és mobil operációs rendszer támogatott.

Skálázható

A Margaréta Cloud néhány, de akár több százezer felhasználó kiszolgálására is alkalmas. A rendszerbe folyamatosan vonhatóak be újabb felhasználók vagy akár különböző kulcstároló eszközök (szoftver, smart kártya, USB token).

REGISZTRÁCIÓ

Az alábbi regisztrációt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd elküldjük az alkalmazás telepítéséhez szükséges regisztrációs kódot.

Név*:
Cégnév:
Telefonszám:
Tárgy*:
Üzenet*:

Termékismertető

Bővebb információért a termékről kattintson ide

A Noreg Információvédelmi Kft. számára kiemelt fontosságú cél az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Ennek érdekében a Noreg Információvédelmi Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, emellett megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.