Page icon

megoldásaink

Azonosítás és jogosultság kezelés Back

Csak annak, csak onnan, csak akkor

A felhasználók hozzáférési jogosultságainak naprakész és pontos menedzselése megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek védendő adatokhoz.

A felhasználók személyazonosság kezelése és az információkhoz való hozzáférés felügyelete fontos szempont a vállalati mindennapokban. Növekszik a külső és a belső felhasználók száma, akik számára hozzáférhetővé kell tenni a vállalati informatikai rendszerben tárolt információkat. A felhasználók felé történő nyitás és az értékes információk védelmének ellentmondását oldja fel egy hatékony azonosítás és jogosultságkezelési rendszer. Az üzletvitel megkönnyítése mellett ennek megvalósítása számos területen (pl. pénzügyi szektor) törvényi kötelezettség is.

Megtervezzük és kialakítjuk vállalata számára a teljes jogosultságigénylési és jóváhagyási folyamatot: a munkavállaló már belépéskor rendelkezni fog a számára szükséges jogosultságokkal, de ugyanilyen fontos, hogy szükség esetén a hozzáférés megszüntetése se maradjon el. Mindez teljes körűen dokumentáltan és utólagosan is lekérdezhető formában.