Page icon

megoldásaink

Webalkalmazás tűzfal Back

Védje meg kritikus webalkalmazásait!

Vizsgáljon minden hozzáférést és védje meg üzletkritikus webalkalmazásait és adatait kibertámadások ellen webalkalmazás tűzfallal.

Jelenleg a kibertámadások fő célpontjai az üzleti webalkalmazások egyszerű elérhetőségük miatt, és mert könnyű hozzáférési pontot nyújtanak értékes adatokhoz. E támadások elleni harcban a szervezeteknek szükségük van weboldaluk védelmére a jelenlegi és a folyamatosan növekvő fenyegetésekkel szemben anélkül, hogy ez hatással lenne az alkalmazásaik teljesítményére és elérhetőségére.

Megoldásunk dinamikusan tanulja meg alkalmazásának „normális” működését és korrelálja a világ különböző pontjairól gyűjtött, folyamatosan frissülő információkkal, így nyújtva valós idejű védelmet. Azonosít és reagál minden olyan ártatlannak tűnő kártékony forgalomra, amik a más, hagyományos eszközök figyelmét elkerülik. Megelőzi a legelterjedtebb és legveszélyesebb támadásokat, mint pl. SQL injection vagy cross-site scripting. Meggátolja a DDoS és felhasználó átvételi támadásokat valós időben, mielőtt még az bekövetkezne.